Szitanyomás

A szitanyomás igen népszerű, hiszen tartós és szép nyomatokat tudunk készíteni a hímzésnél költséghatékonyabban. Akár emblémát, mintát, logót el tudunk helyezni a textil termékeken, melyek 95°-ig mosásállóak lesznek. Az így készített minták tartósan szépek maradnak.

A direkt és transzfer szitanyomással készített termékek tartóssága mellett az is nagy előnye, hogy nagyobb példányszámban igen gazdaságos és a gyors gyártás is megrendelőink számára igen fontos előnnyé vált az elmúlt években.  Élénk színek és kontúrok mellett igazán látványos összképet érhetünk el a szitanyomással.

Direkt eljárás esetében a szitanyomáskor közvetlenül az anyagra történik a festékrétegek felvitele, míg a transzfer eljárás esetében a festéket szilikon, vagy papír alapú transzferanyagra visszük fel, majd azt hő-prés segítségével rögzítjük a megrendelt termékre.

Az eljárással kapcsolatosan felmerülő kérdéseivel kapcsolatosan kollégáink állnak rendelkezésre elérhetőségeinken, vagy pedig kialakult igénye alapján elkészítjük személyre szabott árajánlatát.

Árajánlatot kérne tőlünk?

Kattintson az alábbi gombra és adja meg elképzeléseit minél részletesebben!

Szitanyomás több éves tapasztalattal és a legmodernebb eszközparkkal. Nagy kapacitással várunk és rövid határidőkkel. Direkt és transzfer megoldásokban is.