Hímzés, gépi hímzés

A gép hímzéssel készített termékek éveken keresztül megőrzik eredeti megjelenésüket. Időtálló megoldás, mely a legtartósabb az egyedi, logózott termékek esetében. Míg a szitanyomással készült termékek idővel megfakulhatnak, a hímzett termékek esetében ez nem áll fenn. Ennek érdekében cégünk kifejezetten erre a célra fejlesztett cérnákat használ.

Partnereink számára egyedi logózott, mintákkal ellátott termékeket gyártunk, melyek segítségével arculatuk és az általuk nyújtott összhatás a lehető legprofesszionálisabb. Ügyfeleink igényeinek megfelelően a hímzések készülhetnek a legkülönbözőbb anyagokra, így akár vastagabb munkaruháktól az egészen vékony selyem anyagokig. Kollégáink segítségére vannak a színek kiválasztása és a megadott minta opzimalizálásán túl abban is, hogy a hímzendő mintához ideális ruházatot, textil terméket válasszuk ki, melyekből azonnali raktárkészlettel és gyors beszállítói hálózattal rendelkezünk.

Hímzés, gépi hímzés, szitanyomás több éves tapasztalattal és a legmodernebb eszközparkkal. Nagy kapacitással várunk és rövid határidőkkel.

Miért ajánljuk a gépi hímzést?

A tartóssága miatt mindenképp. Más technológiával, eljárással szemben jelentősen hosszabb élettartalmú a hímzés, mely fakulni sem fog idővel, valamint ellenállóbb a napi használatnak.

Árajánlatot kérne tőlünk?

Kattintson az alábbi gombra és adja meg elképzeléseit minél részletesebben! Kollégáink pontos árakkal és határidővel fogják keresni.

Hímzés, gépi hímzés sok éves tapasztalattal, nagy kapacitás - himezd.hu